• Zaterdag 25 juni: seizoensafsluiting bij Korbis!

  15 mei 2022
 • Na twee jaar is het eindelijk weer mogelijk een seizoensafsluiting te organiseren! Benieuwd naar het bomvolle programma voor jong en oud?  Klik op de  titel voor meer informatie...  

  Het Sterrenslag Waterspektakel

  ’s Ochtends trappen we af met het Waterspektakel voor de Korbis Kids, G, F, E en D-teams. Er zullen allerlei spellen te doen zijn die in het teken staan van water! Zo is er een grote zeephelling, maar ook een stormbaan. 
  Na het sporten kunnen alle kinderen gezellig blijven eten. Er wordt patat met een snack naar keuze (frikandel of kroket) voorgeschoteld. Bovendien mag iedereen een vriendje/vriendinnetje meenemen. Deelname aan het Waterspektakel kost €5,- per persoon, met de patat+snack €8,- in totaal. Meer informatie over het Waterspektakel lees je hier

  Clinic 

  Voor de C/B en de laatste jaar D-spelers staat er weer een leuke en leerzame clinic op het programma. Op dit moment zijn we nog druk bezig om een (oud)international naar de seizoensafsluiting te halen. Zodra er meer over bekend is wordt dit gedeeld op de Facebook pagina van Korbis. 

  Direct na de clinic begint het tientoernooi voor de C/B op het kunstgras. Inschrijven kan alleen of per koppel. Voor het tientoernooi wordt geen inschrijfgeld gerekend. Inschrijven kan via het inschrijfstrookje of het prikbord in de kantine.

  Gemengd Toernooi

  Elk jaar blijkt het Gemengd Toernooi erg succesvol. Tijdens dit toernooi worden teams gevormd van korfballers en oud-/niet korfballers. De regel is dat er altijd minimaal twee oud-/niet korfballers in het veld moeten staan. Teams kunnen samengesteld wordt met een familie, vrienden, collega’s, oud-teamgenoten, buren, etc.  Er zitten geen deelnamekosten verbonden aan het toernooi. Klik hier voor alle informatie over het Gemengd Toernooi. 

  In de pauze van het Gemengd Toernooi staat de jaarlijkse Super Loterij op het programma. In totaal zijn er 120 loten verkrijgbaar van €10,- per stuk. Wij hopen dat u ons steunt door de aankoop van één of meerdere loten. Je maakt kans op de hoofdprijs, een ballonvaart, óf één van de andere prijzen! Stuur een mail naar onderstaand adres om één of meerdere loten te kopen! 

  BBQ of maaltijd (live muziek)

  Wie hard heeft gesport verdient een lekkere maaltijd. Dit verzorgen wij door middel van een gezellige barbecue of maaltijd. Iedereen, dus ook niet-korfballers, zijn van harte welkom! De kosten zijn €10,- voor een barbecuemenu,  €7,50 voor een Hamburgermenu of een kindermenu (patat, snack en limonade – tot 15 jaar) voor €5,-. Tijdens de maaltijden verzorgd Piano & Pils voor extra gezelligheid!

  Tientoernooi

  Om 19.30u begint het tientoernooi voor de junioren/senioren. De inschrijfkosten per koppel bedragen €4,-. De winnaars ontvangen naast de wisselbeker 50% van de prijzenpot, nummer twee 20% en nummer drie 10%. 

  Einde van de dag

  Aan het einde van de dag zijn er nog genoeg gezellige dingen te doen. Zo treed Piano & Pils op – bij lekker weer buiten op het terras! Blijf dus gezellig hangen na afloop van de toernooien.  

  Het belooft een gezellige dag te worden. Inschrijven kan via seizoensafsluiting@korbis.nl of de inschrijflijsten in de kantine. Wij hebben er zin in! 

  Duimt u mee voor een overheerlijk zonnetje?