• Zaterdag 24 juni: seizoensafsluiting bij Korbis!

  10 mei 2023
 • De seizoensafsluiting is inmiddels een traditie te noemen met een bomvol programma voor jong en oud. Op zaterdag 24 juni is er weer een leuk programma samengesteld. 

  Het Sterrenslag Waterspektakel

  ’s Ochtends trappen we af met het Waterspektakel voor de Korbis Kids, G, F, E en D-teams. Er zullen allerlei spellen te doen zijn die in het teken staan van water! Zo is er een grote zeephelling, maar ook een stormbaan. Alle kinderen mogen één vriendje/vriendinnetje meenemen. 

  Na afloop van het Waterspektakel kunnen alle kinderen gezellig blijven eten. Lees meer informatie over het Waterspektakel en het inschrijven hier

  Clinic 

  Voor de C/B en de laatste jaar D-spelers staat er weer een leuke en leerzame clinic op het programma. De clinic wordt gegeven door international én topscorer van de Korfballeague Bo Oppe - en één van de beste verdedigers van League, Koen Collee. Beide heren spelen voor KCC uit Capelle a/d IJssel. 

  Direct na de clinic begint het tientoernooi voor de C/B op het kunstgras. Inschrijven kan alleen of per koppel. Voor het tientoernooi wordt geen inschrijfgeld gerekend. 

  Gemengd Toernooi

  Elk jaar blijkt het Gemengd Toernooi erg succesvol. Tijdens dit toernooi worden teams gevormd van korfballers en oud-/niet korfballers. De regel is dat er altijd minimaal twee oud-/niet korfballers in het veld moeten staan. Teams kunnen samengesteld wordt met een familie, vrienden, collega’s, oud-teamgenoten, buren, etc.  Er zitten geen deelnamekosten verbonden aan het toernooi. In de pauze van het Gemengd Toernooi staat wel de jaarlijkse Super Loterij op het programma. Wij hopen dat u ons steunt door de aankoop van één of meerdere loten. De opbrengst komt volledig ten goede aan het organiseren van de seizoensafsluiting.

  Maaltijd en livemuziek

  Wie hard heeft gesport verdient een lekkere maaltijd. Iedereen, dus ook niet-korfballers, zijn van harte welkom om te blijven eten! Er is een saté-, hamburger- en kindermenu (patat, snack en limonade – tot 15 jaar) verkrijgbaar. Hert kindermenu kost €5,-, de overige menu’s €8,-.

  Er moet wel vooraf gereserveerd worden in verband met de inkoop. Dit kan via seizoensafsluiting@korbis.nl of de inschrijflijst op de bar. Tijdens de maaltijden verzorgd Piano & Pils voor extra gezelligheid!

  Tientoernooi

  Om 19.30u begint het tientoernooi voor de junioren/senioren. De inschrijfkosten per koppel bedragen €4,-. De winnaars ontvangen naast de wisselbeker 50% van de prijzenpot, nummer twee 20% en nummer drie 10%.  

  Einde van de dag

  Aan het einde van de dag is er nog genoeg te beleven! Zo treed Piano & Pils op – bij lekker weer buiten op het terras! Blijf dus gezellig hangen na afloop van de toernooien. 

  Het belooft een gezellige dag te worden. Inschrijven kan via seizoensafsluiting@korbis.nl of de inschrijflijsten in de kantine. Wij hebben er zin in! 

  Duimt u mee voor een overheerlijk zonnetje?