• SDB-Waterspektakel 2022

   Beste ouders/verzorgers,

  Het is bijna zover! Binnenkort sluiten we ons korfbalseizoen traditioneel af met de seizoensafsluiting. Een dag vol activiteiten voor jong en oud! Dit jaar vindt de SDB- seizoensafsluiting plaats op zaterdag 25 juni.

  Wat gaan we doen?

  Voor de Korbis Kids, F, E, D en G-teams organiseren we van 09.30 uur tot 12.30/13.00u uur het jaarlijkse waterspektakel. Er zijn allerlei spellen op het Korbis terrein te doen, waaronder een tobbedans-glijbaan en verschillende (watergerelateerde) spellen. Het is dus aan te raden een zwembroek aan te trekken of iets wat vies/nat mag worden. Na het waterspektakel kunnen alle kinderen gezellig blijven eten. Alle kinderen krijgen de mogelijkheid één vriendje of vriendinnetje mee te nemen. Deze vriendjes of vriendinnetjes mogen niet ouder zijn dan 11 jaar. Op de dag zelf worden de kinderen ingedeeld in een groepje met begeleider en werken vervolgens de spellen af. Plezier staat voorop! Laten we met zijn allen duimen voor een heerlijk zonnetje!

  LET OP! Kinderen die voor het tweede jaar in de D zitten en volgend jaar in de C zitten, mogen ook kiezen om mee te doen aan de clinic/ tientoernooi die deze dag gegeven wordt. Je kan dan alleen niet meedoen aan het waterspektakel. De brief voor het tientoernooi volgt binnenkort!

  Hulpouders:

  Om de ochtend goed te laten draaien zijn wij op zoek naar enthousiaste ouders die zouden willen helpen. We zijn op zoek naar mensen voor achter de bar: 9.00-10.30// 10.30-12.00//12.00-14.00u (ook voor de rest van de feestdag zijn we op zoek naar barpersoneel) en mensen die willen helpen als groepsleider. De laatste versie voor corona deden er zo’n 100 kinderen mee. Zonder hulp van de ouders is dit feest voor ons niet te realiseren. We hopen dus op veel enthousiaste ouders.

  Inschrijven

  Ben je enthousiast geworden, schrijf jezelf (en je vriendje/ vriendinnetje) dan in. Mail naar jac@korbis.nl:

  • Je naam en team en eventueel de naam van je vriendje en vriendinnetje
  • Welke snack je wilt eten (frik/krok/kaassouffle)
  • Waar kunt u ons mee helpen??? Mail ons dat ook. Er zijn veel vrijwilligers nodig!

   

  Betaallinks (je inschrijving is compleet bij de betaling SAMEN met de mail)

   

   Heeft u vragen dan horen we dat graag

   

  De JAC: Annemarie H, Annemarie O, Marjolein, Wendy en Wilianne

   

 • Evenementsponsor