• De sponsorcommissie heeft tijdens de zomervakantie niet stilgezeten. De aflopende sponsorcontracten met M.C. van der Spek en Zn.,TailorMindsLansigt en de Isolatiespecialist.nl zijn verlengd. Wij bedanken de sponsoren voor het vertrouwen in de vereniging. 

  De Korbis-kaas heeft weer een waanzinnig bedrag opgeleverd. In de afgelopen periode is er voor 435 kilo aan kaas gekocht. Het aantal kilo's wordt omgezet naar euro's. Een overheerlijke deal met de Kaashakker! De Korbis-kaas is overigens nog steeds verkrijgbaar. Nog niet geproefd? Ga snel naar de Kaashakker op het Gouweplein! 

  Dankzij Muta beschikt de vereniging weer over twee nieuwe wedstrijdkorven met sponsoropdruk. De korven zijn per direct in gebruik genomen. Wij bedanken ook Muta voor het vertrouwen! 

  Binnenkort heeft de sponsorcommissie nog meer goed nieuws rondom nieuwe sponsoren. De commissie blijft op zoek naar uitbreiding van het sponsorbestand. Heeft u de gouden tip voor een nieuwe sponsor? Neemt u dan contact op met sponsoring@korbis.nl. 

  Tot slot vragen wij uw aandacht voor de Plus sponsorpunten. Er zit maar liefst €12.500,- in de totale pot. Hoe meer punten we verzamelen, hoe groter de bijdrage voor Korbis! Meer informatie leest u hier. Trommel ook uw familie, vrienden en buren op om voor Korbis te sparen. De punten kunt u eventueel ook inleveren in de verzamelbox op de bar. Zelf inscannen kan via plus.nl/sponsorpunten. 

  Eelco Lejour
  Johan van 't Hoff
  Benjamin Visser