• Sponsorcontracten verlengd en nieuwe sponsoren

  16 sep 2022
 • De afgelopende periode liepen er een groot aantal sponsorcontracten af. De sponsorcommissie is verheugd te melden dat K. de Jong Aannemersbedrijf, Autosnelservice Waddinxveen, Ottevanger en de Regiobank hun aflopende contract hebben verlengd. 

  Helaas hebben wij afscheid moeten nemen van Roos Eten & Drinken. Door de coronacrisis heeft ROOS besloten het contract niet te verlengen. Wij hopen hen op een later moment weer aan het sponsorbestand te mogen toevoegen. 

  Als nieuwe sponsoren heeft Korbis Club Den Edel (sponsorbord), SDB (naamsponsoring seizoensafsluiting) en Alecs (schoonmaak kantine) verwelkomt. Recentelijk is daar Artomations bijgekomen als bord- en shirtsponsor van de B1. Welkom bij Korbis! 

  Tijdens de seizoensafsluiting werd al bekend dat hoofdsponsor De Graaf en Partner het sponsorcontract met drie jaar heeft verlengd. De Graaf en Partner is met de verlenging nu al twintig jaar hoofdsponsor van Korbis. Een fantastische periode waarbij we Ipe de Graaf bedanken voor het vertrouwen in onze vereniging. 

  De sponsorcommissie blijft op zoek naar nieuwe sponsoren. We streven ernaar om alle teams te voorzien van een shirtsponsor. Heeft u dé gouden tip? Uw werkgever of heeft u of een famiielid een eigen onderneming? Stuur dan een e-mail naar sponsoring@korbis.nl. 

  Ook de Rabo Club Support is van start gegaan. U stemt eenvoudig via uw Rabo-app of via de Rabobank Club Support website. Elke stem is geld waard en er kan al vanaf 12 jaar gestemd worden. Helpt u ons aan een waanzinnig bedrag?