• Ha jongens en meiden,

   

  Het duurt nog een paar weken, maar de meivakantie komt steeds dichterbij. En dit betekent dat het tijd wordt om weer iets leuks te doen met al je korfbalvrienden en vriendinnen.  

  We willen een activiteit organiseren in de meivakantie. Het wordt een slaapfeestje in de kantine. Met op maandag een spannende activiteit in het Gouwebos en op dinsdag koninklijke/sportieve activiteiten op het korfbalveld.

  Het dinsdagprogramma voor de oudere jeugd zal anders zijn dan het programma voor de jongere jeugd. Zijn er een aantal spelers uit de C/B/A die mee willen denken over de invulling van jullie programma?

   We vinden het natuurlijk super gezellig als jij er bij kunt zijn!

   Je kunt voor een aantal verschillende onderdelen aanmelden, dus laat even weten waar je allemaal bij wilt zijn? Aanmelden kan tot maandag 18 april. Mail je aanmelding (naam en team) naar jac@korbis.nl en vermeld waar je bij aanwezig bent.

   

  Iedereen:

  0 Ja ik kom naar de activiteit op maandagavond 25 april om 19.00 uur

  0 Ja ik blijf slapen en ontbijt dan ook mee

  0 Ja ik ben er bij op dinsdagmorgen 26 april tot 12.00 uur

   

  Jongeren vanaf de C kunnen aanvullend onderstaande opgave invullen. Dus als zij willen helpen begeleiden ipv meedoen aan de activiteit.

  0 Ja ik wil meedenken over een activiteit voor de oudere jeugd (op de dinsdagmorgen)

  0 Ja ik wil begeleiden bij de jongere kinderen op maandagavond

  0 Ja ik wil begeleiden bij de jongere kinderen op dinsdagmorgen (dan doe je dus niet mee met de activiteit voor de C/B/A jongeren.

   

  Voor deze activiteit worden alleen kosten gerekend voor degene die blijven ontbijten. Als je opgeeft voor de overnachting, dan mag je onderstaande betaallink gebruiken. Kosten zijn 3,- per persoon.

  https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=0Wa9HDGM0qVW9qNrVUuruVRf8XWSKRMM

  Let op! Deze link hoef je alleen te betalen als je destijds niet bent opgegeven voor jingleballs. Deze mensen hebben die €3,- al betaald.

   

  Je ontvangt uiterlijk woensdag 20 april bericht over wat het programma wordt en wat je allemaal mee moet nemen.

  Groetjes van de JAC

   

   Let op de mensen die niet hoeven te betalen staan in de brief die met onze leden is gedeeld.