• Jan Willem Hofman heeft besloten om na dit seizoen te stoppen als trainer/coach van Korbis 1. Hij is dan drie jaar trainer geweest van Korbis. Onder zijn leiding werd Korbis 1 twee keer kampioen. Vorig jaar in de zaal in de derde klasse en afgelopen oktober op het veld in de eerste klasse. Dat laatste succes was voor Korbis historisch, want in de overgangsklasse speelde de club nog nooit. Komend voorjaar debuteert het onder Jan Willems leiding op dat niveau.

  Jan Willem wordt na dit seizoen opgevolgd door Rick Hagen en Remco Sliedrecht, die Korbis 1 samen onder hun hoede nemen. Beiden zijn kind van de club en hebben als speler jarenlang in het eerste gespeeld. Ze waren onderdeel van het team dat in 2018 een op dat moment historische promotie naar de eerste klasse op het veld behaalde. Nu zijn ze samen trainer/coach van Korbis 2.

  Korbis is trots dat het opnieuw trainers uit de eigen gelederen door kan schuiven als coach van het eerste team. Daarnaast bedankt de TC Jan Willem voor zijn inspanningen en prestaties van de afgelopen jaren. Hopelijk kunnen daar de komende maanden nog successen in de zaal en op het veld aan worden toegevoegd.

  Korbis 2

  Mels Graveland is volgend seizoen trainer/coach van Korbis 2. Hij volgt Rick Hagen en Remco Sliedrecht op, die samen Korbis 1 gaan coachen.

  Mels is op dit moment trainer van Korbis A2 en net als Rick en Remco al lang aan de club verbonden. Hij heeft jarenlang in Korbis 1 gespeeld en meerdere jeugdteams getraind. 

  Mels was in 2019 ook een aantal maanden interim-coach van Korbis 1 en trainde daarna Korbis 2 een seizoen. 

  De Technische Commissie is blij dat met de aanstelling van Mels de trainersstaf van de selectie voor volgend seizoen rond is.