• Dit jaar vindt de seizoensafsluiting plaats op zaterdag 22 juni! Tijdens deze feestelijke dag zijn er voor iedere leeftijdscategorie weer vele activiteiten. Klik op het bericht voor meer informatie. 

  Het Sterrenslag Waterspektakel

  ’s Ochtends trappen we af met het Waterspektakel voor de Korbis Kids, G, F, E en D-teams. Er zullen allerlei spellen te doen zijn die in het teken staan van water! Zo is er een grote zeephelling, maar ook een stormbaan. Alle kinderen mogen één vriendje/vriendinnetje meenemen. Na afloop van het Waterspektakel kunnen alle kinderen gezellig blijven eten. Klik hier voor inschrijfbrief. 

  Clinic 

  Voor de C/B en de laatste jaar D-spelers staat er weer een leuke en leerzame clinic op het programma. De clinic wordt gegeven door ex-internationals Mick Snel en Jet Hendriks. Mick Snel is all-time topscoorder van de Korfballeague met meer dan 1500 doelpunten. Op dit moment komende beide spelers uit voor AWDTV uit Amsterdam. 

  Direct na de clinic begint het tientoernooi voor de C/B op het kunstgras. Inschrijven kan alleen of per koppel. Voor het tientoernooi wordt geen inschrijfgeld gerekend. 

  Gemengd Toernooi

  Elk jaar blijkt het Gemengd Toernooi erg succesvol. Tijdens dit toernooi worden teams gevormd van korfballers en oud-/niet korfballers. De regel is dat er altijd minimaal twee oud-/niet korfballers in het veld moeten staan. Teams kunnen samengesteld wordt met een familie, vrienden, collega’s, oud-teamgenoten, buren, etc.  Er zitten geen deelnamekosten verbonden aan het toernooi. In de pauze van het Gemengd Toernooi staat wel de jaarlijkse Super Loterij op het programma. Wij hopen dat u ons steunt door de aankoop van één of meerdere loten. De opbrengst komt volledig ten goede aan het organiseren van de seizoensafsluiting.

  Voor het eerst wordt er een bedrag van €10,- per team gerekend. De afgelopen jaren zijn de kosten voor het organiseren van de seizoensafsluiting toegenomen. Voor het middagprogramma is er een toernooischema gekocht en is er EHBO aanwezig. 

  Maaltijd

  Wie hard heeft gesport verdient een lekkere maaltijd. Iedereen, dus ook niet-korfballers, zijn van harte welkom om te blijven eten! De kosten vanaf 14 jaar bedragen €10,-, tot 14 jaar €5,-. Er wordt dit jaar niet ingeschreven op een voorkeursmaaltijd. Iedereen krijgt een bandje en kan eten halen op een daarvoor ingerichte tent. Er is onder andere keuze uit saté, schnitzel, hamburgers, patat en een saladebar. Hiermee hopen wij de wachttijden van de laatste jaren in te korten. 

  Tientoernooi

  Om 19.30u begint het tientoernooi voor de junioren/senioren. De inschrijfkosten per koppel bedragen €4,-. De winnaars ontvangen naast de wisselbeker 50% van de prijzenpot, nummer twee 20% en nummer drie 10%.  

  Einde van de dag

  Aan het einde van de dag is er nog tijd genoeg voor een drankje, muziek en het EK-voetbal op groot scherm.  

  Het belooft een gezellige dag te worden. Inschrijven kan via seizoensafsluiting@korbis.nl of de inschrijflijsten in de kantine. Wij hebben er zin in! 

  Duimt u mee voor een overheerlijk zonnetje?