• Pietenvossenjacht 2021

   

  De JAC heeft weer een leuke Sinterklaasactiviteit dit jaar!

  Op donderdag 2 december houden we een vossenjacht voor de kinderen van de KK-F-E-D. De kinderen gaan in groepjes de wijk in om vossen/ pieten te zoeken. Maar denk hier niet te makkelijk over, want er zit een twist in het spel. Wie vindt als eerste alle Pieten en maakt het juiste woord! Uiteraard heeft de Sint ook iets lekkers voor de kinderen!

  De kinderen worden zoveel mogelijk ingedeeld met kinderen uit hun eigen team. We willen u vragen om uw kind bij de deur af te zetten, zodat we zo min mogelijk ouders bij ons complex hebben (i.v.m. corona) Ook bij het ophalen graag buiten wachten. LET OP! We verzamelen bij de kantine van het veld. Dus NIET bij de zaal.

   

   

  Duur activiteit

  Aanwezig!

  KK - F- E

  18.00-19.00u

  17.45u aanwezig bij veld!

  D

  19.00-20.00u

  18.45u aanwezig bij veld!

  Er zijn GEEN kosten aan deze activiteit verbonden.

   

  Voor deze activiteit zijn we nog op zoek naar enkele ouders die zouden kunnen helpen. We zoeken ouders die een groepje willen begeleiden, maar ook ouders die het leuk zouden vinden om vos/Piet te zijn. Via de mail van de JAC kunt u uzelf opgeven!

  Vindt uw kind het leuk om mee te doen, dan kan het zich inschrijven door een mail te sturen naar jac@korbis.nl. Inschrijven kan tot 25 november!

   

  Groetjes de JAC

  Annemarie H.
  Annemarie O.
  Marjolein
  Wilianne
  Wendy