• Op donderdag 12 maart hebben we als bestuur weer bij elkaar gezeten. We zijn met veel dingen bezig en we willen jullie daar graag over bijpraten:
     
    • Nieuwe zaal: We hebben meerdere gesprekken gevoerd met de gemeente. De tenthal, zoals eerder werd voorgesteld, gaat er niet komen. De Dreef gaat ook echt weg, als de Waddinxveense raad daarmee instemt.  We zijn dus nu met de Gemeente en andere betrokken sportverenigingen in gesprek over waar de nieuwe hal komt en hoe we het op de langere termijn gaan doen op sportpark de Sniep   We zijn dus nu aan het praten over waar de nieuwe zaal komt en hoe we het op de langere termijn gaan doen op het Snieppark. Tijdens de aankomende Algemene LedenVergadering op 18 mei zal er meer verteld worden over de nieuwe zaal;
    • De kantine is omgetoverd tot een mooie Korbis-huiskamer. De nieuwe vloer ligt erin en de kleedkamers zijn opgeknapt. Nog een paar weekjes en dan kunnen we hopelijk buiten genieten van onze mooie kantine en kleedkamers. Op onze facebookpagina ziet u de foto's van hoe mooi het geworden is.
    • We zijn bezig met het opstellen van een nieuw vrijwilligersbeleid. We zijn aan het inventariseren wie wat doet binnen de vereniging en hoe we de taken beter kunnen verdelen. We hebben Eveline Metsch (Vrijwilligerscoƶrdinator) bereid gevonden om hierin mee te denken. Evenals Sandra van Zwet (schoonmaakcoƶrdinator) Ook dit onderwerp zullen we nader toelichten tijdens de Algemene Ledenvergadering.