• Beste leden,

  Op zaterdag 2 september vieren wij ons jubileum. Vanaf deze jubileumdag zullen wij met een nieuw wedstrijdtenue gaan spelen. Na ruim 25 jaar nemen we afscheid van het huidige tenue.

  Vanaf aankomend seizoen hebben wij een overeenkomst met Hummel. Zij worden de leverancier van al onze Korbis kleding. We zullen een ledenwebshop krijgen (hier later meer over). In deze webshop kunnen alle benodigde producten besteld worden.

  De wedstrijdshirts zullen vanaf aankomend seizoen bij het lidmaatschap horen. Je betaalt hiervoor een kledingbijdrage (ong. 10 per jaar). Je krijgt, ongeacht of je in een gesponsord team zit of niet, een wedstrijdshirt van de vereniging. Deze blijft eigendom van de vereniging. Het rokje/ broekje regel je zelf. Deze is vanaf aankomend seizoen te kopen via de webshop. Het logo van de vereniging zal hier op gedrukt staan. Ben je verplicht een nieuw broekje/ rokje te kopen? Nee, dit is niet verplicht. Het zou wel leuk zijn als er een nieuw broekje/ rokje aangeschaft moet worden, dit uit de ledenwebshop gehaald wordt, zodat we eenheid krijgen in ons tenue.

  JUBILEUMACTIE:

  Omdat we allemaal overgaan op een nieuwe kledinglijn, trainingspakken/ rokje-broekje/ inschietshirts/ tassen, hebben we eenmalig een jubileumactie. Alle bovenstaande producten zijn eenmalig met 30% korting aan te schaffen. Na deze actie zijn de producten nog te koop in de ledenwebshop, maar dan is deze korting niet meer van toepassing.

  Op de onderstaande dagen hebben we een pasmoment voor de kleding. Alles moet direct afgerekend worden. Kan je deze dagen niet passen? Stuur dan een berichtje naar Marjolein ter Schuur(o6-44381637). De gekochte items worden op 2 september uitgereikt tijdens onze jubileumdag.

   

  JUBILEUMKORTING VERKOOPDAGEN:

  • Zaterdag 20 mei 14.00-17.00u
  • Dinsdag 23 mei tijden 18.30-20.30u
  • Woensdag 24 mei tijden 17.00-20.00u