• Afgelopen zaterdag, 25 juni 2022, is het seizoen 2022-2023 op grootse wijze afgesloten. Dat het weer ons af toe in de steek liet, mocht de pret niet drukken. Even na zeven uur was men al druk bezig met de voorbereidingen. Met af en toe wat stress als er weer een stop uitsprong, maar om half tien was alles wat ‘opgeblazen‘ moest worden ‘opgeblazen’. Waren alle emmers gevuld met water en lagen de waterspelletjes klaar om de jongste jeugd te verwelkomen. En die kwam in groten getale. Prachtig om te zien hoe men zich onder andere op de waterglijbaan naar beneden ‘stortte’.

    De clinic, gegeven door Ard Korporaal coach van Fortuna Delft met twee dames uit Fortuna 1, voor de C/B en de oudere D jeugd viel goed in de smaak. Alleen kreeg men tijdens de clinic een regenbui te verwerken. Dat mocht het enthousiasme niet drukken.

    En dan de eerste grote uitdaging voor onze voortreffelijke keukenbrigade, om de door alle activiteiten hongerig geworden kinderen, te voorzien van een maaltijd. En dat is prima gelukt. Iets wat aan het begin van de avond nogmaals werd herhaald. Onze complimenten.

    Het Gemengd toernooi gaf leuke wedstrijden te zien, met veel oud leden, met veel inzet en wat emotie. Tijdens die wedstrijden bleef het droog en was het op het terras gezellig druk. Daar werd ook de trekking van de Super Loterij gehouden en ging de hoofdprijs, een ballonvaart, naar ons oudste lid en erelid; Frits van Amen. Ook werden de twee pas benoemde Leden van Verdienste, Benjamin Visser en Rick Hagen door de voorzitter flink in het welverdiende zonnetje gezet. Dit voor hun grote verdiensten voor de vereniging.

    Tijdens de maaltijd en het Tientoernooi moest nog wat regen voor lief genomen worden, maar dat mocht de pret niet drukken. Daarbij zorgde Piano en Pils voor een vrolijke muzikale noot. Al met al een zeer geslaagde dag met dank aan iedereen die daaraan een bijdrage heeft geleverd. En nu eventjes een paar weken geen korfbal.