• In een volgepakte sporthal De Dreef, dat ondanks de steeds schrijnendere staat waarin het verkeerd, nog altijd goed bezocht wordt door de Waddinxveense aanhang, speelde Korbis 1 tegen het Noordwijkse Fluks.
  In de heenwedstrijd liet Fluks al zien met veel energie te spelen en een behoorlijk balletje te kunnen gooien. Destijds was de afronding van Korbis dusdanig goed dat er de gehele wedstrijd nauwelijks sprake was van strijd.
  Die strijd en spanning was er afgelopen zaterdag zeker wel.
  Het was dat Ben Visser en Bart Nuijten hun vizier wel op scherp hadden staan, anders was de 9 - 5 ruststand in Waddinxveens voordeel wellicht nog wat minimaler geweest.
  Na rust bleef Korbis wellicht iets te veel met haar hoofd bij de mooie spandoeken hangen, want toen mocht Fluks zelfs tot op 1 punt naderen. Mede door het inbrengen van Dani Hoogendoorn en Lennard Lugthart wist Korbis op tijd het gat te vergroten.
  Hoewel de aanvallen met enige regelmaat tot een handvol grote kansen per aanval leidde, kwam Korbis maar moeizaam tot afronden. Vanaf 12 - 11 halverwege de tweede helft liep Korbis verder uit naar een 20 - 12 overwinning.

  In Kinderdijk speelde Korbis 3 tegen het plaatselijke 3e team. Bij Kinderdijk kwamen de doelpunten met name van de heren en leek de wedstrijd al vroeg in de tweede helft gespeeld. Een eindsprint van Korbis kwam te laat, waardoor Korbis 3 met 21 - 18 verloor en zich in de competitie terug vindt aan de onderkant van de middenmoot.

  Midweeks werd er door midweek 2 met 9 - 9 gelijkgespeeld tegen SKV. De wedstrijd van midweek 1 kende ondanks de 18 - 11 overwinning een vervelend einde toen Anne Naves geblesseerd raakte en naar nu blijkt de komende weken in het gips moet herstellen.

  Korbis A1 speelde afgelopen zaterdag tegen Oost Arnhem A1. Een wedstrijd die gezien de competitie eigenlijk gewonnen moest worden, maar dat is na een snelle 7 - 2 achterstand een flinke opgave. De junioren van Korbis laten de laatste weken echter een flinke dosis strijdlust zien en wisten zich terug te knokken in de wedstrijd en door een 18 - 18 uitslag uiteindlijk met een punt weer huiswaarts te keren.

  De A2 en A3 van Korbis verloren beide hun wedstrijd. De A2 deed dit ruim met 24 - 11 van nummer 3 Dunas A1. Korbis A3 kwam te kort tegen KCR A3.

  Korbis C1 speelde tegen Spirit C1 een tactische wedstrijd, waar het jonge team lange tijd geen antwoord op had. Er werd dan ook terecht met 14 - 9 verloren.
  In Zoetermeer won al vroeg in de morgen de C2 van Korbis met 6 - 3 van Phoenix C3, maar de C3 van Korbis moest thuis de winst laten aan Nieuwerkerk C4.

  De D2 herstelde zich thuis van het puntverlies van vorige week en stapte met een ruime 17 - 4 overwinning op Avanti D2 van het veld. Daarvoor won de D3 met 8 - 4 van Maassluis D2, dat zich hierdoor op 6 punten afstand zet van de naaste belager.
  Korbis D4 verloor eerder op de dag met 6 - 2 van ZKV D1 en de D5 wist nipt te winnen van KCC D2.

  In de E categorie wist de E1 van Korbis wederom net aan te winnen. Dit keer was Meervogels E1 het slachtoffer en keerde met een 10 - 8 verlies weer terug naar Zoetermeer. Ook de E6 en E7 wisten te winnen waar de E3, E5 en E8 beduidend minder succes hadden.

  Bij de F was het eerste team niet opgewassen tegen de dadendrang van KOAG F1, maar wist Korbis F2 wel met 7 - 5 te winnen van Nieuwerkerk F3.

  Komend weekend speelt Korbis 1 tegen rode lantaarn drager ESDO, om 16.45 uur in Kockengen.