• Na een heel gek einde van het seizoen in de F-jes mochten we vandaag weer voor het eerst een wedstrijd spelen. Voor het eerst een echte wedstrijd met andere ballen, palen en medespelers.

  Ten Donck had alleen dames in het team waardoor onze heren toch de hele wedstrijd tegen dames met gekke shirtjes hebben moeten lopen. In het eerste stukje hadden we wel wat moeite met de snelheid van het spel en dan ook vooral weer gaan verdedigen. Waar moest je ook al weer staan..??
  Na een mini peptalk en wat extra tips gingen we hard aan de slag in het 2e stukje. Hierin was gelijk te zien dat iedereen wakker was geworden en hard aan de slag wilde. Veel ballen er tussen uit gehaald en vaak kunnen schieten. Daarbij waren ook 2 treffers te noteren.
  Na een glas limonade hebben zijn we gestart aan de 2e helft van de wedstrijd. Hierin was goed te zien dat we weer wisten aan welke kant we moesten verdedigen. Echter hadden we wel wat moeite om de bal van de verdediging naar de aanval te krijgen. Maar ook in dit stukje kregen we het voor elkaar om een doelpunt te scoren :). Helaas kreeg Boaz wel een knietje in zijn boven been, maar hij heeft gelukkig wel dapper het stukje af kunnen spelen.
  Daarna nog het laatste stukje.. iedereen begon een beetje moe te worden en het blijven volgen van de tegenstanders werd toch wat lastiger. Madelon begon daardoor met een andere tactiek. Door de ballen die er uit gehaald konden worden hebben we nog wel veel kunnen schieten en had de tegenstander erg veel moeite om de bal naar de aanval te brengen.
  Bij ons was de bal veel in de aanval en werd Quinten op een moment er ineens door verrast.. Daar was de bal.. ineens voor zijn neus en hop omhoog door de korf :).

  Helaas geen punten gehouden, maar gelukkig wel veel leuke dingen gezien en ook wel (veel) leerpunten gevonden. Op naar volgende week uit tegen KCR E3.