•  
  Zie het bericht van de KNKV hieronder. Zoals u en jij kunt lezen is er door alle maatregelen geen veldcompetitite meer dit seizoen. Dat betekent dat het seizoen bij deze is afgelopen. We vinden het erg jammer dat we niet meer met elkaar op het veld zullen zijn, maar we weten dat het voor een goed doel is. We hopen elkaar na 1 juni weer in goede gezondheid te zien.
   

  UPDATE 23 maart 22.15 uur

  De additionele maatregelen, die het kabinet 23 maart aangekondigd heeft in de strijd tegen het coronavirus, hebben de volgende gevolgen voor onze korfbalcompetitie en -evenementen:

  Oproep: sluit deuren tot 1 juni
  Het KNKV roept alle korfbalverenigingen op om de deuren gesloten te houden tot 1 juni en last zelf tot die tijd alle KNKV-bijeenkomsten en bezoeken aan verenigingen af.

  Afgelasting (tweede helft) veldcompetitie
  Alle geplande wedstrijden in (het tweede deel van) de veldcompetitie worden dit seizoen afgelast, evenals alle toernooien en evenementen, behorend bij de veldcompetitie. Over de afwikkeling van de veldcompetitie - dus rangschikking en promotie- en degradatieregeling  - besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april, dezelfde einddatum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie.