• Korbis gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie.

  Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. ...

  Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers.

  Elk korbislid heeft een persoonlijke QR-code, die op de voorkant van het verkoopboekje is geplakt. De kopers kunnen op afstand de QR code  scannen met de camera van hun telefoon en de gegevens invullen. Wil de koper dat niet dan vult hij zijn gegevens handmatig in op de pagina ‘Eenmalige machtiging’ in het verkoopboekje.

  In beide gevallen wordt het bedrag eenmalig van de rekening afgeschreven en ontvangt de koper het lotnummer op het bankafschrift en per e-mail.

  Vanaf maandag 14 september worden de verkoopboekjes uitgedeeld op de training (C t/m F en G). Vanaf dinsdag 22 september worden de QR codes om loten te bestellen uitgedeeld aan de senioren en de A/B leden.

  We wensen alle leden succes met de verkoop en we hopen op een goede opbrengst voor Korbis!

  Jacqueline Klaasse                              Miranda Duiker

  Heemraadweg 19                                Ieplaan 70                                                                

  2741 NC Waddinxveen                         2742 XX Waddinxveen

  06-50475579                                      06-31771072

  jacqueline@familieklaasse.nl                 mirandastam@hotmail.com