• Vandaag onze 3e wedstrijd gespeeld. Op papier de miste tegenstander maar dat zegt op het veld niet altijd iets.
  Vandaag waren Sara en Fabian bij de E2 erbij om te kijken hoe het allemaal reilt en zeilt rond een wedstrijd. Vooraf afgesproken om 10 min te spelen allebei. (dat werden er voor beide 20)

  We waren vandaag al lekker op tijd aanwezig. Een teamfoto werd er van ons gemaakt en we gingen al vroeg een beetje actief tegen elkaar opwarmen.

  De wedstrijd begon aardig gelijkwaardig. Nadat we een beetje beter in de wedstrijd kwamen maakte we al snel 2 goede doelpunten. Verdedigend hadden we het redelijk goed onder controle.
  In het 2e kwart stonden er 2 redelijke dames in bij de tegenstander. Maar al snel hadden wij weer het betere van het spel. Na een doelpunt van DES wisten wij weer 2 aanvallen met een doelpunt te verzilveren. Verdedigend was het weer redelijk onder controle
  Na de rust was het verschil op het veld best wel groot. Wij zette veel druk op de tegenstander waardoor we vaak snel de bal weer in ons bezit hadden. We creƫerde veel kansen maar wisten niet vaak de juiste persoon uit te spelen. Toch weer 3 doelpunten gemaakt en niets doorgelaten.
  Het laatste kwart was de meest doelpuntrijke. Met veel snelle aanvallen over en weer kwamen er voor beide korven veel kansen.

  Leuk om te zien vandaag was dat de kinderen tijdens de wedstrijden nieuwe dingen met elkaar ontdekken en toepassen in het spel. En dat ze elkaar hierin coachen tijdens de wedstrijd.

  nog 3 wedstrijden spelen en dan zit de eerste helft veld er alweer op en gaan we de zaal in. door onze goede prestaties zullen we daar wel hele andere tegenstanders gaan tegenkomen.