• Vandaag speelde we met de nieuwe corona regels zonder publiek en in de druilerige regen. Uit bij Vriendenschaar gingen we weer opzoek naar de eerste overwinning. Eigenlijk waren we de meeste wedstrijden of in de meeste kwartjes beter dan onze tegenstanders maar het scoren laat het bij ons een beetje af weten.

  We startte goed aan de wedstrijd en we zaten er gelijk lekker in. We kregen de meeste en beste kansen maar het was Vriendenschaar dat wist te scoren. 1-0 na 10 min spelen.
  In de 2e 10 min kwamen we wat beter in ons spel. De bal ging sneller rond maar net rond de korf hadden we nog niet de rust om te scoren.
  Na de rust bleven we goed rondspelen en de bal ging lekker rond. We kregen redelijk wat tijd nu rond de korf en we wisten daar goed gebruik van te maken. 3x scoorden we.
  Met deze lekkere voorsprong startte we de laatste 10 minuten alweer. Het was inmiddels zo goed als droog gelukkig. We waren nog steeds beter dan onze tegenstanders maar we moesten alert blijven spelen. Het mooiste moment van dit veldseizoen tot nu toe kwam toen we in de aangeef kwamen en een doorloopbal gingen proberen. Aan de uitvoering kunnen we nog veel verbeteren maar wat leuk om te zien dat we ook die kansen gaan zien.

  Zonder doelpunten in de laatste 10 minuten betekende voor ons dat we de eerste overwinning binnen hebben dit seizoen. En terecht mogen we hier trots op zijn. We werken er wekelijks hard aan om een betere korfbalster of korfballer te worden en het is fijn als je dan de stappen die we maken beloont ziet worden met een overwinning.

  Volgende week alweer de laatste wedstrijd van dit veld seizoen. Laten we hopen op iets beter weer. Daarna gaan we weer de zaal in (al duurt dit nog heel even!!) laten we hopen dat we in de zaal weer gewoon met publiek mogen spelen.

  Fijn weekend allemaal