Korbis  >  Word Lid  >  WKV Korbis is vanaf 1 augustus 2018 rookvrij!!
bol.com Partner

WKV Korbis is vanaf 1 augustus 2018 rookvrij!!

10 augustus

Korfbalvereniging Korbis is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. Al jarenlang bezit Korbis vele jeugdteams. Als vereniging geven we kinderen graag het goede voorbeeld. We hebben daarom vanaf 1 augustus 2018 de stap gezet naar een rookvrij sportterrein.

Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt Korbis iedereen een gezonde en veilige sportomgeving.

Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.

Vanaf 1 augustus zijn wij rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers om buiten het zicht te roken. Aan de achterzijde van de kantine is/wordt een plek ingericht voor rokers. De entree (voor het hek) en plekken binnen ons sportterrein, zoals langs de lijn, binnenplaats, kantine en het terras zijn rookvrij. Het dus niet toegestaan om voor het hek of het afdak van de dansschool te roken.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het bestuur via het e-mailadres: wkvkorbis@gmail.com.

Terug naar nieuwsoverzicht