Korbis  >  Word Lid  >  Seizoensafsluiting: schrijf je snel in!!
bol.com Partner

Seizoensafsluiting: schrijf je snel in!!

25 mei

De voorgaande jaren kende Korbis succesvolle seizoensafsluitingen! Uiteraard keert hij dit jaar weer terug (uiteraard weer met het Gemengd Toernooi en het Waterspektakel). Benieuwd naar het bomvolle programma voor jong en oud?  Klik op de titel voor het complete programma…

Het Sterrenslag Waterspektakel

’s Ochtends trappen we af met het Sterrenslag waterspektakel voor de Korbis Kids, G- F/E/D-teams. Er zullen allerlei spellen te doen zijn die in het teken staan van water! Net zoals vorig jaar hebben we weer een grote zeephelling tot onze beschikking! Na het sporten kunnen alle kinderen gezellig blijven eten. Er wordt patat met een snack naar keuze (frikandel of kroket) voorgeschoteld. Bovendien mag iedereen een vriendje/vriendinnetje meenemen. Deelname aan het Sterrenslag Waterspektakel kost €5,- per persoon, met de patat+snack €7,50.
Clinic door Leon Simons, Adriënne van Ofwegen en Dani Hoogendoorn
Het is de organisatie van de seizoensafsluiting wederom gelukt om korfbaltoppers naar Waddinxveen te halen! Ex-top korfballer Leon Simons, momenteel bondscoach van Nederland -19, zal een fanatieke clinic verzorgen. Leon Simons wordt geassisteerd door ex-Korbis spelers Dani Hoogendoorn en Adriënne van Ofwegen. Zij zijn spelend op het hoogste en één-na-hoogste niveau van Nederland. De clinic kost €4,- per deelnemer.

Direct na de clinic begint het tientoernooi voor de C/B op het kunstgras. Inschrijven kan alleen of per koppel. Voor het tientoernooi wordt geen inschrijfgeld gerekend. Inschrijven kan via het inschrijfstrookje of het prikbord in de kantine.

Gemengd Toernooi

Elk jaar blijkt het Gemengd Toernooi erg succesvol. Tijdens dit toernooi worden teams gevormd van korfballers en oud-/niet korfballers. De regel is dat er altijd minimaal twee oud-/niet korfballers in het veld moeten staan. Teams kunnen samengesteld wordt met een familie, vrienden, oud-teamgenoten, buren, etc. Er zitten geen deelnamekosten verbonden aan het toernooi. In de pauze van het Gemengd Toernooi staat wel de jaarlijkse Super Loterij op het programma. Wij hopen dat u ons steunt door de aankoop van één of meerdere loten.

BBQ of maaltijd

Wie hard heeft gesport verdient een lekkere maaltijd. Dit verzorgen wij door middel van een gezellige barbecue of maaltijd. Iedereen, dus ook niet-korfballers, zijn van harte welkom! De kosten zijn €10,- voor de barbecue en €7,50 voor een Hamburgermenu inclusief een consumptie naar keuze. Voor de kinderen is er een kindermenu voor €5,-

Tientoernooi

Om 19.30u begint het tientoernooi voor de junioren/senioren. De inschrijfkosten per koppel bedragen €4,-. De winnaars ontvangen naast de wisselbeker 50% van de prijzenpot, nummer twee 20% en nummer drie 10%.

Einde van de dag

Aan het einde van de dag zijn er nog genoeg gezellige dingen te doen. Er wordt gezorgd voor een muziekje op het terras, vuurkorf, karaoke in de kantine, etc.. Blijf dus gezellig hangen na afloop van de toernooien.

Het belooft een gezellige dag te worden. Inschrijven kan via seizoensafsluiting@korbis.nl of de inschrijflijsten in de kantine. Wij hebben er zin in!

Duimt u mee voor een overheerlijk zonnetje?

Terug naar nieuwsoverzicht