Korbis  >  Word Lid  >  Korbis krijgt weinig weerstand van Nexus
bol.com Partner

Korbis krijgt weinig weerstand van Nexus

20 november

Nadat het door de Graaf en Partners gesponsorde Korbis in de eerste zaalwedstrijd van het seizoen Paal Centraal moeizaam had verslagen (9-12), ging het zaterdag in sporthal de Dreef een stuk gemakkelijker tegen Nexus. De promovendus uit Schiedam bood totaal geen weerstand: 25-12.
Klik titel voor meer... 

Korbis speelde in een flink gewijzigde opstelling. Dunja Vermulm en Lianne Hagen konden door blessures niet spelen. Zij werden vervangen door Paula Graveland en Daniƫlle Hagen. Bart Nuijten verving voor de tweede week op rij Remco Sliedrecht, die tijdens het duel wel weer kon invallen.

Al in de eerste helft besliste Korbis, dat speelde met de door Thale Lesschen gesponsorde bal, de wedstrijd. Het stond bij rust met 12-4 voor en nadat Nexus in de tweede helft de eerste twee treffers had gemaakt, kon Korbis de voorsprong weer rustig uitbouwen (25-12). Na twee wedstrijden gaat Korbis alleen aan kop. Het heeft een punt voorsprong op WION. Zaterdag speelt Korbis tegen KOAG in Krimpen aan den IJssel.

Korbis 2 versloeg Tempo 4 uit Alphen aan den Rijn na een spannende slotfase. Pas in de laatste minuut maakte Jochem Lejour het winnende doelpunt voor Korbis: 19-18.

Korbis A1 verloor met 12-13 van ODO A1. Korbis B1 won wel. Het versloeg ONDO B2 nipt met 13-14. Ook Korbis C1 won. Met 8-12 was het te sterk voor GKV. Valto D3 wist niet te scoren tegen Korbis D2. Het jeugdteam van Korbis won met 0-6.

Korbis E1 was met 22-6 veel te sterk voor Phoenix E1 en ook Korbis F1 zette een ruime overwinning neer. Nadat het vorige week met 8-40 te sterk was voor Reeuwijk F1, versloeg het nu Vriendenschaar F1 met maar liefst 27-0.
 

Terug naar nieuwsoverzicht