Korbis  >  Word Lid  >  Slap Korbis verliest en moet gaan strijden tegen degradatie
bol.com Partner

Slap Korbis verliest en moet gaan strijden tegen degradatie

17 april

Een slap spelend Korbis is zaterdag op eigen veld onderuit gegaan tegen KIOS. Tegen de ploeg uit Nieuw-Vennep werd het 13-17. Door dat resultaat is Korbis afgezakt naar de vierde plaats en is het nog maar twee punten verwijderd van de degradatiestreep. Korbis 2 won wel. Met het tweede team van KIOS had het totaal geen moeite: 22-8. 

 

Korbis 1 speelde een erg zwakke eerste helft. Het kon de korf maar met moeite vinden en in de rust had het slechts vier keer gescoord. KIOS had daar zes doelpunten tegenover gezet.

Na rust zette Korbis aan en leek het de winst alsnog over de streep te trekken, toen het op gelijke hoogte kwam (7-7). Maar toch was het KIOS dat de voorsprong weer pakte en deze niet meer uit handen gaf.

Korbis 2 begon ook niet sterk aan de wedstrijd tegen KIOS 2. Het kwam met 0-3 achter, maar scoorde daarna negen keer op rij en ging zo met een stand van 9-4 rusten. Door de uiteindelijke overwinning van 22-8 staat Korbis tweede, met drie punten achterstand op koploper Kinderdijk, dat wel een wedstrijd minder heeft gespeeld.

Korbis D1 versloeg KOAG D1 met 10-3 en Korbis E1 won met 11-9 van De Meervogels E1. Korbis F3 deelde een forse tik uit aan Nieuwerkerk F5. De jongste jeugd van Korbis won met maar liefst 0-12.

Terug naar nieuwsoverzicht