Korbis  >  Word Lid  >  Spaaractie Jumbo Waddinxveen!
bol.com Partner

Spaaractie Jumbo Waddinxveen!

23 januari

Korbis gaat deelnemen aan de spaaractie van Jumbo Albert Blaauw Waddinxveen! Er is in totaal een bedrag van 5.000 euro beschikbaar voor de actie. U helpt toch ook mee?
Klik op de titel voor alle informatie over de spaaractie.  

Bij Jumbo Supermarkt in Waddinxveen kan er gespaard worden voor onze sportvereniging. De actie loopt van woensdag 8 februari tot en met dinsdag 14 maart 2017. Je kunt helpen sparen voor sportartikelen en ander relevant materiaal. Je kunt hierbij denken aan nieuwe ballen, trainingspionnen, doelen etc. Er is een groot aanbod en als sportvereniging kun je zelf kiezen waar je voor spaart. Deelname voor de club is geheel kosteloos.

Voor deze "Sparen voor je Sportvereniging" actie stelt Jumbo onder de deelnemende sportverenigingen in Waddinxveen een te verdelen budget van 5.000 euro beschikbaar.

Hoe werkt de actie?

Tijdens de actieperiode ontvangen klanten van Jumbo bij besteding van 10 euro een "Sparen voor je Sportvereniging" Sportpunt met een code. Op de website jumbosparenvoorjesportvereniging.nl kun je heel eenvoudig de punten toewijzen aan onze sportvereniging. Hoe meer punten er worden verzameld, hoe meer geld er is om te besteden aan sportartikelen. Aaanhet eind van de actie wordt het beschikbare budget over alle sportverenigingen verdeeld op basis van het aantal ontvangen sportpunten. Iedere sportvereniging krijgt dan een cheque uitgereikt waarmee de materialen kunnen worden aangeschaft. 

Terug naar nieuwsoverzicht