Korbis  >  Word Lid  >  Korbis wint laatste wedstrijd en wint zes wedstrijden op rij
bol.com Partner

Korbis wint laatste wedstrijd en wint zes wedstrijden op rij

30 mei

In de laatste volledige speelronde van dit seizoen heeft Korbis 1 een overwinning genoteerd. ODO uit Maasland werd met 15-11 verslagen. Korbis 2 pakte een punt tegen Tempo 2 uit Alphen aan den Rijn (16-16). Daarnaast kon Korbis nog een aantal nieuwe kampioenen huldigen. 
Klik titel voor meer...

Voor Korbis 1 stond er weinig meer op het spel tegen ODO 1. Het had zich al weten te handhaven in de tweede klasse en aangezien alle ploegen in de middenmoot dicht bij elkaar stonden, kon het zaterdag nog derde worden. Zover kwam het niet, omdat concurrent Vriendenschaar won.

Korbis won ook, maar de wedstrijd was niet hoogstaand. Uiteindelijk was het krachtsverschil wel te groot en kon Korbis door de 15-11 winst twee punten bijschrijven. Daarmee had scheidend trainer Mark van den Brink met Korbis in de tweede seizoenshelft slechts een wedstrijd niet gewonnen.

Korbis 2 gaf in de slotfase winst uit handen. Het stond in de laatste minuut met 16-15 voor, maar liet Tempo langszij komen. Ook voor Korbis 2 was het seizoen al gespeeld, de ploeg was al gedegradeerd uit de eerste klasse.

Korbis A1 versloeg angstgegner Dijkvogels A1 met 13-7.

Korbis 4 won met 16-12 van NIO 5.In die wedstrijd nam Ria Molenaar afscheid als speelster. Tientallen jaren is ze verbonden geweest aan de club, maar dit was haar laatste seizoen als speelster.

Korbis B1 werd geen kampioen, doordat het verloor van nummer laatst Avanti (13-10). Korbis C1 won wel. Het versloeg KCR C2 met 6-14. Korbis F1 won met 6-10 van NIO F2 en daarmee was de ploeg van coach Ria Molenaar kampioen. Eerder werden Korbis 4 en A2 al kampioen. 

Terug naar nieuwsoverzicht