Korbis  >  Word Lid  >  Let’s play Korfball: ‘de jongens tegen de meisjes’
bol.com Partner

Let’s play Korfball: ‘de jongens tegen de meisjes’

3 mei

Is uw zoon/dochter nog zoekende naar een sport? Op 18 mei is de kans om kennis te maken met een unieke sport in Waddinxveen. De enige sport waarbij jongens en meisjes samen sporten. Een sport waarbij je zowel goed moet kunnen aanvallen als moet kunnen verdedigen. Kortom een echte teamsport, waarbij je alleen tot resultaat komt door een goede samenwerking.  
Klik titel voor meer...

Op woensdagmiddag 18 mei organiseren wij Let’s play Korfball: ‘de jongen tegen de meisjes’. Een activiteit waaraan iedereen die een keer kennis wil maken met korfbal kan deelnemen.

Tijdens deze activiteit zullen er verschillende oefeningen/spelletjes plaats vinden waardoor kennis wordt gemaakt met de sport korfbal. Een deel van de training zal in het teken staan van de strijd tussen de jongens en de meisjes. De activiteit start om 16.00 en zal tot 17.30 duren. Daarna krijgt iedereen nog iets te snoepen om voldaan het Korbisterrein weer te verlaten. De activiteit vindt plaats op het veldterrein van Korbis (Sniepweg 13a).

Ook als uw kind de sport nog helemaal niet kent is hij/zij van harte welkom. Het is een eenmalige kennismaking, waarna de mogelijkheid wordt geboden vaker mee te komen trainen mocht uw kind enthousiast zijn. Mocht uw zoon/dochter willen deelnemen, dan willen wij vragen om hem/haar aan te melden door een mailtje te sturen naar aanmelden@korbis.nl onder vermelding van naam en leeftijd. Tijdens de activiteit zullen er voldoende leden rondlopen die u als ouders van meer informatie over Korbis kunnen voorzien. U als ouder bent dus ook van harte welkom kennis te maken met onze vereniging. Wij hopen u en uw zoon/dochter woensdagmiddag 18 mei op ons terrein tegen te komen!

 

Terug naar nieuwsoverzicht