Korbis  >  Word Lid  >  Giga Korbis Kids dag een groot succes
bol.com Partner

Giga Korbis Kids dag een groot succes

26 april

Korbis heeft donderdag 14 april een Giga Korbis Kids dag georganiseerd. Vanuit 4 basisscholen uit Waddinxveen kwamen de kleuters uit de groepen 1 en 2 korfballen op het Korbis terrein aan de Sniepweg. Het nieuwe idee van Korbis bleek een groot succes.
Klik titel voor meer... 

De zon deed goed zijn best op 14 april, wat de dag extra positief maakte. Op het veld van Korbis waren verschillende spelletjes klaargezet. De kinderen maakte tijdens deze spelletjes spelenderwijs kennis met de verschillende aspecten van het korfbal; springen, rennen, korf schieten, gooien en vangen. Daarnaast stond er, met dank aan Bosch Auto Snel Service uit Waddinxveen, een springkussen.


De Rehobothschool, Kardinaal Alfrinkschool, Koning Willem-Alexanderschool en Regenboogschool (Jacob Catslaan) deden mee aan deze editie van de Giga Korbis Kids dag. De lunch werd verzorgd door Plus supermarkt uit Waddinxveen. Alle vrijwilligers hebben hier heerlijk van gegeten.
Aan het eind van de training, die per school een uur duurde, kregen de kinderen allemaal een stempelkaart mee. Op de zaterdag 7 mei en 28 mei trainen de Korbis Kids van 9:30-10:30. Alle kinderen van de groepen 1 en 2 van de basisscholen kunnen zich daarbij aansluiten. Bij een volle stempelkaart wacht hun een leuk cadeautje.
Mede dankzij de leerlingen uit de sportklassen van het Coenecoop College uit Waddinxveen en de Haagse Hogeschool is deze dag een groot succes geworden.
 

Terug naar nieuwsoverzicht