Korbis  >  Word Lid  >  Korbis blijft makkelijk scoren
bol.com Partner

Korbis blijft makkelijk scoren

29 november

Korbis heeft de goede lijn doorgezet. Won het vorige week verrassend van Kinderdijk, zaterdag moest er gewonnen worden van Vlaardingen. Zowel Korbis 1 als Korbis 2 voldeden aan die verplichting. Net als vorige week wist Korbis gemakkelijk te scoren. Beide teams maakten 26 doelpunten. 

Korbis 1 begon voortvarend aan de wedstrijd en kwam gemakkelijk op een 5-0 voorsprong. De opponent uit Vlaardingen sputterde nog wel even tegen en naderde Korbis tot 5-3, maar daarna liet Korbis zien wie er het meeste recht had op de overwinning en liepen de Waddinxveners uit naar een voorsprong van zes doelpunten.

Nadat Korbis met een 14-8 voorsprong was gaan rusten, zette het beeld van de eerste helft zich voort in de tweede helft. In de laatste tien minuten liep de ploeg van trainer Mark van den Brink van 21-11 uit naar 26-14. Door de ruime overwinning staat Korbis nu op een gedeelde derde plaats.

Ook Korbis 2 wist met ruime cijfers te winnen. Net als het eerste team nam Korbis 2 het heft in handen en gaf dat niet meer weg. Bij rust stond het 13-8 en in de tweede helft scoorden beide ploegen net zo vaak, wat een eindstand opleverde van 26-16.

Korbis A1 verloor met 14-9 verrassend van Dijkvogels A1. Ook Korbis B1 moest het afleggen tegen het Moordrechtse IJsselvogels B1 (8-11). Korbis C1 pakte het eerste punt van dit zaalseizoen. Het hield IJsselvogels C1 op 8-8. Korbis E2 won met 15-1 van Nexus E2.
 

Terug naar nieuwsoverzicht