Korbis  >  Word Lid  >  Het kampioenschap van de D2
bol.com Partner

Het kampioenschap van de D2

13 oktober

Op 10 oktober was het dan zover, de D2 zou op eigen terrein hun kampioenswedstrijd spelen tegen KOAG D4. Iedereen had zijn best gedaan om zoveel mogelijk supporters mee te nemen en te laten zien wie nou echt de besten waren.
Klik titel voor meer... 

We hadden alle wedstrijden al winnend afgesloten, de eerste twee wedstrijden hielden we het bescheiden en wonnen we beiden met 4-1. Daarna waren we los geslagen en wonnen we zelfs met 15-1 en 10-1.

In onze mooie sponsorshirts van de isolatiespecialist.nl begonnen we aan de wedstrijd. Waar Yolin al lekker aan de gang ging om haar doorloopballen meteen te verzilveren, deed Frank gewoon met haar mee met wat mooie schoten! Luca en Esmée waren hierin net zo belangrijk bezig om deze ballen aan te geven, mee te schieten en het baltempo hoog te houden. De verdediging hield het met zijn allen heel goed dicht, Mirjam en Eva gebruikten perfect hun lange armen om alle ballen eruit te plukken. Daarnaast hadden we ook Dirco en Luke die de overige ballen overal vandaan wisten te pikken. Toen we functies wisselende namen we elkaars rollen over en gingen we gewoon lekker verder waar we mee bezig waren, we gingen met een 7-0 de rust in.

Na rust kwamen Amke en Iris er in voor Esmée en Dirco. Iedereen wilde natuurlijk spelen tijdens deze wedstrijd en dat lieten deze meiden ook wel eventjes zien, Amke haar eerste schot vloog er meteen in en de bal naar de verdediging kwam niet verder dan de middellijn want daar kwamen alle ballen in Iris haar handen.

De 50 minuten waren om, er stond 14-0 op het scorebord en we waren kampioen! Iedereen had een lach van oor tot oor op zijn gezicht, het decibelgehalte was in tijden niet zo hoog geweest in de kantine en de taart smaakte fantastisch na de teamfoto!

Wat een kanjers zijn jullie, stuk voor stuk!

Bovenste rij v.l.n.r.: Iris, Eva, Yolin, Amke, Esmée en Mirjam
Onderste rij v.l.n.r.: Cato, Luca, Frank, Luke, Dirco (liggend) en Dunja
 

Terug naar nieuwsoverzicht